Hoiva-avustaja (Rinnehovi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee hoiva-avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pertunmaan Rinnehoviin 31.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pertunmaan Rinnehovi on 31-paikkainen vanhusten hoivayksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaista jaksohoitoa ja pitkäaikaista asumispalvelua pääasiassa ikäihmisille kahdessa kodinomaisessa yksikössä. Yksikön henkilöstön muodostaa esimies, kaksi sairaanhoitajaa sekä lähihoitajat. Toiminnassamme pidämme tärkeänä kehittävää ja toimintakykyä lisäävää työotetta.

Hoiva-avustajana toimit pitkäaikais- ja jaksohoidossa olevien asukkaiden perushoidon yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tehtävässä tarvitaan vanhustyön ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyön osaamista. Työssä voit käyttää monipuolisesti ammattitaitoasi. Odotamme että olet aidosti kiinnostunut vanhuksista ja heidän hoidostaan ja työskentelysi on toimintakykyä ylläpitävää. Hoiva-avustajana huolehdit virikkeellisen toiminnan ja merkityksellisen arjen järjestämisestä ja mahdollistamisesta asukkaille.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen peruskoulutus tai työn kautta hankittu kokemus alasta.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää 10 % määräaikaisesti 30.11.2021 asti.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluyksikön esimies Pirjo Sajapuro, puh. 040 359 9521, pirjo.sajapuro@essote.fi tai asumispalveluyksikön esimies Leena Torniainen, puh. 050 375 4852, leena.torniainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Punakiventie 3, 19430 Pertunmaa

Sinulle suositellut työpaikat