Skip to main content
test
Hoiva-avustaja, seniorikeskus/palvelutalo kesätyö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei hoiva-avustaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SENIORIKESKUKSEEN/PALVELUTALOON kesäsijaiseksi!

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Työkohteita on eri puolilla kaupunkia.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, osa ympärivuorokautisesti. Perustehtävämme on mahdollistaa asukkaillemme turvallinen asuinympäristö ja persoonallinen, omannäköinen merkityksellinen elämä sekä hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävä arki.

Palvelutaloissa asutaan joko kotoisissa ryhmäkodeissa tai palveluasunnoissa. Tärkeää ikäihmisille on tuntea olevansa turvassa, kodikkaassa ympäristössä ja luotettavien, vastuuntuntoisten ihmisten ympäröiminä. Päivätoiminnalla tuemme yksin asuvien ikääntyneiden sekä omaishoidettavien kotona asumista, toimintakykyä ja kuntoutumista.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
- asukkaan perushoitoa ja huolenpitoa, kuten peseytymisessä ja ruokailussa auttamista
- asukkaan arkiympäristöstä huolehtimista
- kodinhoidollisia tehtäviä, kuten pyykki- ja ruokahuoltoa
- kuntoutumisen tukemista
- virike- ja harrastemahdollisuuksiin tukemista ja esim. ulkoilua yhdessä
- yhteistyötä moniammatillisen tiimin ja omaisten kanssa
- kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
- hoiva-avustajana työskentelet kaikkina viikonpäivinä aamu- tai iltavuoroissa.

Odotamme asiakaslähtöistä ja vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa. Arvostamme myös osaamista muistisairaiden asukkaiden parissa työskentelyssä. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä.


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- Sinulla on hoiva-avustajan koulutus, sisältäen tutkinnonosat Kasvun ja osallisuuden edistäminen (25 osp) ja Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp). Tehtävään soveltuvana tutkinnonosana voidaan pitää myös Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 osp).
- Sinulla on Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.
- Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskus

Helsingissä toimii kymmenen seniorikeskusta ja yhdeksän palvelutaloa:

- eteläisessä Helsingissä sijaitsevat Kinaporin, Kivelän, Koskelan ja Töölön seniorikeskukset sekä Kinaporin ja Töölön palvelutalot - itäisessä Helsingissä toimivat Kontulan, Myllypuron ja Roihuvuoren seniorikeskukset sekä Itäkeskuksen ja Laajasalon palvelutalot - läntisessä Helsingissä puolestaan toimii Riistavuoren seniorikeskus sekä Kannelmäen ja Munkkiniemen palvelutalot - pohjoiseen Helsinkiin sijoittuvat Kustaankartanon ja Syystien seniorikeskukset sekä Puistolan, Madetojan ja Vuorensyrjän palvelutalot.


Osoite: Toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat