Etsimme Vuorensyrjän palvelutalon Ruska- tiimiin hoiva-avustajia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Siirrymme keväällä 2021 Apotti-potilastietojärjestelmään, joten tarvitsemme tiimiin reippaita sijaisia käyttöönottokoulutuksen ajaksi. Sijaisuuden alku- ja lopetuspäivän suhteen olemme joustavia, samoin voit halutessasi tehdä osa-aikatyötä esim. 50% työaikaa.

Ruskassa asiakaspaikkoja on 28. Työskentelet ja toteutat asiakkaan hyvää hoitoa osana moniammatillista tiimiä. Toivomme sinulta arvostavaa suhtautumista ikäihmisiin ja vanhuuteen, sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Ei haittaa vaikka olisit vastavalmistunut tai opintoja vielä suorittamassa, perehdytämme sinut työhön ja takaamme koko tiimin tuen.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

KELPOISUUSEHTO:

-Hoiva-avustajan tutkinto.
-Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
-Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/vuorensyrja-pt/palveluasuminen/

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Liisa Kela
puh. 09 310 29278
Liisa.kela@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo
Osoite: Vuorensyrjä 7 C, 00770 Helsinki

Stadin sote on suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluhin.