test
Hoiva-avustaja: terveyskeskussairaala, Nurmes; määräaikainen (ID5511) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 31.1.2022 mennessä hoiva-avustajan sijaisuus

Nurmeksen terveyskeskussairalaan. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin haku päätetään. Sijaisuuden kesto on 1.5.2022 saakka.

Hoiva-avustajan tehtäväsi painottuvat erilaisiin monipuolisiin tukipalvelutehtäviin. Asukkaiden hoito ja hoiva sekä ohjaus kuuluvat myös työhösi asukkaiden ja yksikön tarpeiden mukaisesti.

Olet sopiva meille, jos asukaslähtöisyys ja ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen toteutuu työssäsi. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, työyhteisötaidot sekä kiinnostus työsi ja työyhteisösi kehittämiseen ennakkoluulottomalla, monipuolisella ja oma-aloitteisella työotteella edesauttavat valintaasi tähän tehtävään. Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Työsi laatu on meille tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena hoiva-avustajan tehtävään on laitoshuoltajan koulutus, hoiva-avustaja koulutus tai muu ammattialaan perehtyvä tai työn toteuttamista tukeva koulutus.

Tehtäväkohtainen palkka on 2050,14 €/kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Nurmeksessa on tarjolla Siun soten soluasuntoja, joita voi kysyä soluasunnot@siunsote.fi.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Sari Heikkinen p. 013 330 6418, sari.heikkinen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 17.1.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5511
  • 10.12.2021 - 31.1.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat