Hoiva-avustaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme tehtävään hoitoapulaista eri vanhuspalvelujen yksiköihin epidemian ajaksi turvaamaan yksiköiden toimintaa. Sijaisuus voi olla koko määräajaksi tai lyhyemmäksi ajaksi sopimuksen mukaan.

Hoitoapulaisen tehtävät vanhusten asumispalveluiden yksiköissä. Hoitoapulaisen tehtäviin kuuluu yksiköstä riippuen, avustavat hoitotyön tehtävät, ruokahuolto ja pyykkihuolto. Yksiköissä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia vanhuksia. Yksiköiden toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä. Hoitoapulainen on moniammatillisen hoitotiimin jäsen.

Kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus, laitoshuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme asukaslähtöisen työotteen, sekä hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

vs yksikön esimies Hietamäki Kristiina, kristiina.hietamaki@turku.fi, p. 044 907 3660
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 2, Kurjenmäki, Kurjenmäkikoti 2 alakerta
Osoite: Kurjenmäenkatu 4, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.