Skip to main content
test
Hoiva-avustajan sijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Haemme hoiva-avustajaa sijaisuuteen ajalle 30.5.-30.9.2022 Tiuravuoren palvelukeskukseen

Tiuravuoren palvelukeskuksessa on kaksi tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia, Tarupirtti ja Tiurala sekä vanhainkotiosasto Perttelintupa. Jokaisessa yksikössä on 16-asukaspaikkaa. Tehtävä sijoittuu Tarupirtin ryhmäkotiin.

Hoiva-avustajana osallistut asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa esimerkiksi pukeutumisessa, peseytymisessä, ruokailuissa, liikkumisessa sekä ulkoilussa avustamiseen sekä viriketoiminnan järjestämiseen. Tuet asiakasta hänen omien voimavarojensa ylläpitämisessä kinestetiikan avulla.

Edellytämme tehtävässä hoiva-avustajan tutkintoa. Arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Eduksi katsomme organisointikykyä sekä koneiden ja laitteiden käytön hallintaa.

Huomioimme haussa myös hakijat, joilla ei ole hoiva-avustajan tutkintoa. Hakijoilta, joilla ei ole tutkintoa, toivomme hakijalta löytyvän aitoa kiinnostusta ja intoa hoitotyön opetteluun.

Tehtävään valitun tulee olla täysi-ikäinen ja valitulla tulee olla tartuntatautilain 48 § määrittämä rokotussuoja ja 48a § määrittämä suoja.

Työ on 2-vuorotyötä, painoittuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan SOTE-sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävää viimeistään 27.5.2022 klo 15.00 mennessä. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kuusi Kirsi, p. 050 390 4794

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat