Hoiva-avustajan toimi - Kuusamon kaupunki

Ikäihmisten palvelujen tulosalueelle asumisen kokonaisuuteen hoiva-avustajan toimi (1) Aarontuvalla.

Aarontuvalla tarjoamme asukkaillemme turvallista ja laadukasta hoitoa sekä aktiivista arkea kodikkaassa ympäristössä. Aarontupa on pieni, kodinomainen yksikkö, jossa asuu 7 asukasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa saat hyödyntää osaamistasi asukkaidemme hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukena. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö toimii tukenasi. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä. Hoiva-avustajan tehtäviin sisältyy erilaisia kodinhoidon tehtäviä. Lisäksi asukkaidemme arjen rikastuttaminen on tärkeä osa työpäivääsi, jossa voit käyttää omaa luovuuttasi.

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää osaamistasi. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä.

Kelpoisuusehtona hoiva-avustajan toimeen edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä hygieniapassia. Myös alaa opiskelevat huomioidaan haussa.

Työ on päivätyötä. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat:
Asumisen esimies Jenni Karjalainen p. 040 860 8916, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 312686. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hakuaika päättyy 23.9.2020 klo 22.00

Kuusamo
Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Asumisen esimies Jenni Karjalainen p. 040 860 8916, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut, Aarontupa
Osoite: Lauttalammentie 3 H, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.