Skip to main content
test
Hoiva-avustajia - Tyrnävän kunta

Koetko aitoa kiinnostusta työskennellä iäkkäiden palveluissa ja haluatko olla mahdollistamassa ikäihmisille elämänmakuisen arjen?

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee HOIVA-AVUSTAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka tehostettuun palveluasumisyksikköön Kotolaan sekä kotihoitoon. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuaikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Hoiva-avustajan tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu kodinhoidollisia tehtäviä, asukkaiden perushoitoa, ruokailussa avustamista, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Huomioimme tehtävänkuvassa myös hakijan osaamisen, aikaisemman työkokemuksen ja koulutuksen.

Työ on 2-vuorotyötä. Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Sosiaali- ja terveysosaston vuorotyöyksiköissä on käytössä rekrytointilisä ajalla 1.2.2022 - 30.9.2022 siten, että kun työn aloittaminen on sijoittunut ko aikavälille ja työsopimuksen kesto on vähintään kolme (3) kuukautta, rekrytointilisä 500 euroa maksetaan kertapalkkiona määräaikaisuuden päättyessä tai vakinaisen henkilön ollessa kyseessä koeajan päättyessä.

Käytössä on myös Tyrnävän kunnan henkilöstöä koskeva kertapalkkiokäytäntö ajalle 1.2.2022 - 30.9.2022 koskien rekrytointia sosiaali- ja terveysosaston vuorotyöyksiköihin. Mikäli Tyrnävän kuntaan työ-/ tai virkasuhteessa oleva henkilö löytää sosiaali- ja terveysosaston vuorotyöyksiköihin soveltuvan työntekijän ja se johtaa vähintään kolmen (3) kuukauden työsopimuksen solmimiseen, maksetaan rekrytointivinkin antajalle kertapalkkio 500 euroa määräaikaisen työntekijän työsuhteen päättyessä Tyrnävän kuntaan tai vakinaisen työntekijän koeajan päättyessä. Rekrytointivinkki todennetaan siten, että kun rekrytoitava työntekijä hakee tehtävää normaalisti Kuntarekryn kautta, hän merkitsee vapaamuotoiseen hakemukseensa rekrytointivinkin antaneen henkilön nimen. Rekrytoiva esihenkilö tekee viranhaltijapäätöksen kertapalkkion maksamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkkahinnoittelun 02PER010 mukaan (1 814,70 €/kk). Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Perehdytämme hoiva-avustajan työhön tehostetussa palveluasumisyksikössä sekä kotihoidossa. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja sekä 48 a §:n mukainen suoja (joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.) Ennen töiden alka-mista työntekijän tulee esittää covid-19 todistus esimiehelle.

Hakuaika päättyy 31.05.2022 klo 16:00.

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 (tehostettu palveluasuminen/kotihoito) ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 (tehostettu palveluasuminen/kotihoito) ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Muhostie 4, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat