Skip to main content
test
Hoiva-avustajia kotihoitoon - Heinolan kaupunki

Hoiva-avustajia kotihoitoon

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista.

Haemme kotihoitoon 3 hoiva-avustajaa hoitotyön avustaviin tehtäviin eri pituisiin sijaisuuksiin. Mahdollisuus tehdä myös yövuoroja.

Tehtävä soveltuu hoiva-avustajan, kotiavustajan tai vastaavan koulutuksen suorittaneille tai hoitoalan alkuvaiheen lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijoille. Huomioimme myös hoiva-alan / hoitoapulaisen työkokemuksen omaavat hakijat, vaikkei ole alan koulutusta. Arvostamme kiinnostusta ikäihmisten parissa toimiseen ja hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä vastuullisuutta.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Huomioimme myös hakijat, joilla on ajokortti, mutta ei autoa käytettävissä.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja rekrytoimme sopivia hakijoita hoiva-avustajan tehtävään jo hakuajan kuluessa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Hakijoita koskee tartuntatautilain 48 a §:n tarkoittama suoja. Työntekijän tulee esittää todistus ko. suojasta ennen työsuhteen alkamista.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Ilona Nissinen, puh. 050 535 5717 tai vs. palveluesimies Tuija Oksanen, puh. 050 596 3908

Lisätietoja

Heinolan sosiaali- ja terveystoimi, sosiaalipalvelut, kotihoidon palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat