Hoiva- ja hoitotyön johtaja - Kemin kaupunki

Hoiva- ja hoitotyön johtaja - Kemin kaupunki

Sosiaali- ja terveystoimialalla on kolme tulosaluetta: hallinto, sosiaali- ja perhepalvelut sekä hoiva- ja hoitopalvelut. Hoiva- ja hoitotyön johtaja toimii hoiva- ja hoitopalveluiden tulosaluejohtajana. Tulosalueeseen kuuluvat ikäihmisten palvelut, kotisairaanhoito- ja kotisairaalatoiminta sekä Sauvosaaren sairaala. Hoiva- ja hoitotyön johtaja vastaa tulosalueensa toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Hoiva- ja hoitotyön johtaja vastaa hoitotyön kehittämisestä koko palvelualueella.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta vaativista esimiestehtävistä ja johtamisesta sekä riittävää terveydenhuollon ja sosiaalihuollon toimintakentän tuntemusta.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Sosiaali- ja terveystoimenjohtaja Liisa Niiranen, p. 040-541 8237, s-posti: liisa.niiranen@kemi.fi ja 30.6.2019 asti vt. hoiva- ja hoitotyön johtaja Anne Jokelainen, p. 040-5482039, s.posti: anne.jokelainen@kemi.fi

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosterpalvelut hallinto
Osoite: Keskuspuistokatu 30, 94100 Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan