Skip to main content
test
Hoivapaikkakoordinaattori, Helppiseniori - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helppiseniorissa olemme osa valtakunnallista keskitettyä asiakas- ja palveluohjauksen toimintamallia. Hoivapaikkakoordinaattorit kuuluvat HelppiSenioirissa keskitettyyn asiakasohjaukseen. Hoivapaikkakoordinaattori tiimi koostuu kuudesta hoivapaikkakoordinaattorista ja lähiesihenkilönä toimii yksikön arviointipäällikkö.

Haemme nyt hoivapaikkakoordinaattoria vakituiseen virkaan 1.10 alkaen tai sopimuksen mukaan (aloitus myös mahdollista jo aikaisemmin).

HelppiSeniori keskitettyjen asiakasohjauspalvelujen hoivapaikkakoordinaattorit vastaavat ikääntyneiden ja hoivan tarpeessa olevien alle 65-vuotiaiden asiakasryhmien sijoittamisessa arviointi- ja kuntoutusosastoille, sekä pitkäaikaiseen ympärivuorokautiseen hoivaan. Ympärivuorokautisen hoivan palveluja järjestetään sekä laitoksissa että palveluasumisessa omana tuotantona ja ostopalveluina.
Hoivapaikkakoordinaattorit koordinoivat sosiaalihuoltolain 60§:n mukaista muuttoliikennettä Helsinkiin ja Helsingistä muualle Suomeen.

Keskeistä tehtävässä on hoivapaikkojonojen koordinointi yhdessä muun tiimin kanssa. Hoivapaikkakoordinaattori seuraa odottajien hoivantarpeessa tapahtuvia muutoksia ja suunnittelee hoivan järjestämisen asiakkaan tilanteen huomioiden tarkoituksenmukaisella tavalla. Hoivapaikkakoordinaattori vastaa yksilöhuollon päätöksenteosta hoivapaikkoihin.

Työ keskitetyissä asiakasohjauspalveluissa on vastuullista ja mielenkiintoista viranomais- ja verkostotyötä joka tarjoaa ainutlaatuisen näköalan ikääntyneiden palveluiden järjestämiseen.

Meillä on käytössä Apotti asiakastietojärjestelmä.

Työ sopii sinulle, jos pidät nopeasti vaihtelevasta työstä ja sinulla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimeissä tai erilaisissa verkostoissa. Etätyötä tehdään laajasti, joten toivomme, että sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hallitset etätyössä tarvittavat työvälineet. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä sekä kykyä hahmottaa prosessien toimintaa.

Meillä on käytössä työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Meillä on myös joustava ja liukuva työaika, etätyömahdollisuudella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetuin lain 559/1994 sairaanhoitajan tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Hakijalta toivomme kelpoisuusvaatimukset täyttävän koulutuksen lisäksi kykyä hahmottaa laajasti hoito- ja palveluketjun kokonaisuutta, kehittämistä innostunutta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen ikääntyneiden palveluista, Helsingin sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen rakenteen ja hoitoketjujen hahmottamisesta sekä palveluyksiköiden tuntemuksesta. Lisäksi eduksi katsotaan Apotti-järjestelmän tuntemus.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, HelppiSeniorin yhteiset palvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1384-22
  • 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2 718,42 e/kk
  • 4.8.2022 - 29.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

vs. arviointipäällikkö Alexandra Allén p. 09 310 44774, alexandra.allen@hel.fi (ei ajalla 15.8-18..2022)
hoivapaikkakoordinaattori Johanna Suokas, p. 09 310 62093, johanna.suokas@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, HelppiSeniorin yhteiset palvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sturenkatu 8, 00510 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat