Skip to main content
test
Hoksauttaja - Siikajoen kunta

Siikajoen kunnan sivistystoimi hakee palvelukseensa kahta (2) HOKSAUTTAJAA määräaikaisesti ajalle 8.8.2022 - 5.6.2023. Toimipaikkana Gumeruksen koulu tai Ruukin koulu.

Hoksauttaja on aikuinen, jonka tehtävänä on tukea oppilaiden koulunkäyntiä. Hoksauttaja hoksauttaa nimensä mukaisesti oppilaita etenemään sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Hoksauttajan on mahdollista toimia yksin ja tiiminä muiden koulun ammattilaisten kanssa. Hoksauttaja toimii sekä oppitunneilla, koulun vapaissa tilanteissa ja välitunneilla.

Hoksauttaja seikkailee ympäri koulua ja hänet voi löytää esimerkiksi käytäviltä juttelemassa oppilaille tai hän saattaa olla hoksauttamassa oppilaita oppitunnilla. Hoksauttaja auttaa oppilaita asioissa kuin asioissa - on mahdolllista yhdessä pohtia ratkaisuja matematiikan tunnilla tai etsiä hukattua sisätossua naulakoiden alta. Joskus taas pohditaan porukalla ratkaisuja asioihin, jotka eivät selvinnetkään ihan keskenään. Hoksauttaja on läsnä, antaa aikaa ja kuuntelee tarvittaessa. Hoksauttaja pyrkii olemaan aina oikeaan aikaan paikalla silloin, kun oppilas tarvitsee apua. Hoksauttaja varmistaa, että oppimisen edellytykset, välineet ja oikea-aikaisuus on turvattu. Hän toimii yhteisöllisen oppilashuollon tekijänä. Hoksauttajan toivotaan käyttävän omia vahvuuksia työssään. Välitunneilla tavoitettava aikuinen, mutta ei varsinainen välituntivalvoja.

Hoksauttajan on hyvä olla kekseliäs ja kokeilunhaluinen, sillä koulun tapahtumat ja monialaiset oppimiskokonaisuudet tarvitsevat hoksauttajaa. Hän tekee yhteistyötä muiden aikuisten kanssa ja tekee parhaansa, jotta oppilaiden ideat toteutuvat.

Laita hakemukseesi merkintä kumman koulun (Gumerus, Ruukin koulu) hoksauttajan tehtävää haet.

Tehtävään valitun on ennen valitsemispäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hae tehtävää sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 3.8.2022 klo 15:00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jonna Heikkilä, sivistysjohtaja
jonna.heikkila@siikajoki.fi
p. 040 3156 250

Lisätietoja

Siikajoen kunta, Sivistystoimi, Opetustoimi
Osoite: Virastotie 5 A, 92400 Ruukki
Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat