HR-asiantuntija - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Haemme henkilöstöpalveluista kiinnostunutta, aktiivista tiimipelaajaa, joka osaltaan mahdollistaa asiakkaidemme onnistumisen arjen henkilöstöratkaisuilla.

JobPari Oy on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. JobPari Oy vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Faktia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme. Toimintamme kivijalkana on monialainen yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja seudun yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.
Tarjoamme monipuolisen työn, mahtavat työkaverit ja erinomaisen mahdollisuuden tutustua alueen yritysmaailmaan. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä muun organisaation kanssa ja pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen.

Ensisijainen työskentelypaikkasi tulee olemaan Forssassa, mutta työ pitää sisällään liikkumista myös muilla paikkakunnilla. Työtehtävät pitävät sisällään rekrytointiprosessin sekä asiakassuhteiden hoitamiseen liittyviä perustehtäviä kuten työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluita, sopimusten tekoa, työsuhteiden hallintaan liittyviä tehtäviä, yhteydenpitoa asiakasyritysten kanssa sekä toimistotöitä. Kokemus henkilöstövuokrauksesta tukee tehtävässä onnistumista.

Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia järjestelmällisesti kiireenkin keskellä. Menestyäksesi työssäsi tarvitset hyvät sosiaaliset ja tietotekniset taidot. Olet luonteeltasi asiakaspalvelu- ja tiimihenkinen, et pelkkää tarttua asioiden hoitoon ja otat mielelläsi vastuuta sekä pystyt johtamaan omaa työsi, haluat kehittyä ja oppia paljon uutta.

Jos tunnistit itsesi, tule meille töihin! Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen huipputiimissämme.
Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta henkilöstöasioiden parissa työskentelemisestä. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, sekä työlainsäädännön ja TES-osaamisen. Kielitaito on myös eduksi. (englanti, ruotsi).

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan tai kysy tehtävästä lisää. Lisätietoja antaa Leea Kantelus, puh. 050 349 3455
Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9. mennessä.

Lisätietoja

https://www.jobpari.fi/

Tutustu työnantajaan

Leea Kantelus, puh. 050 349 3455

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Faktia Oy, JobPari Oy
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

JobPari Oy on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. JobPari Oy vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme.