Skip to main content
test
HR-asiantuntija / Sosiaali- ja terveyspalvelut - Tampereen kaupunki

Tule työkaveriksemme kehittämään Tampereen kaupungin Soten HR-palveluja!

Haemme soten HR-tiimiin HR-asiantuntijaa vakituiseen tehtävään 1.8.2022 alkaen.

HR-asiantuntijana toimit palveluryhmien johdon ja esimiesten tukena. Sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstömäärä on lähes 5000. Työhösi kuuluu monipuolisesti erilaisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten vaativat rekrytointiin liittyvät tehtävät, henkilöstösuunnittelun koordinointi sekä osaamisen kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi muutosjohtaminen, virkaehtosopimusten tulkinta, palvelussuhdeasiat, palkkaus ja palkitseminen sekä työhyvinvointi ja yhteistoiminta.

Tämä tehtävä siirtyy muun HR-tiimin sekä koko sosiaali- ja terveyspalvelujen mukana vuoden 2023 alusta Pirkanmaan hyvinvointialueelle.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, tilaisuuden oman osaamisesi kehittämiseen ja näköalapaikan organisaatiomme HR-kokonaisuuteen. Tarjoamme myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Suomen suurinta hyvinvointialuetta Pirkanmaalle. Työssäsi sinulla tukena on rento ja osaava HR-tiimi. Tiimimme arvoja ovat mm. avoimuus ja toistemme tukeminen. Tule meille työkaveriksi varmistamaan, että saamme sosiaali- ja terveyspalvelujen monipuolisen palvelutuotannon arjen sujumaan.

Työssäsi tarvitset kykyä kerätä, analysoida ja tuottaa tietoa sekä hyödyntää sitä suunnittelun perustana. Tarvitset myös hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa ict-osaamista sekä aktiivista ja kehittävää työotetta.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa.

Arvostamme vahvaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä kykyä hallita ja organisoida laajoja kokonaisuuksia.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hanna Koivisto, puh. 050 351 4316, 21.6 klo 10-11 ja 28.6.klo 10-11.

Hakuaika päättyy 4.7.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hanna Koivisto, puh. 050 351 4316, 21.6 klo 10-11 ja 28.6.klo 10-11.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Henkilöstöhallinto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat