HR -järjestelmäasiantuntija, Monetra konserni - Monetra Oy

HR-asioista kiinnostunut ideanikkari, etsimme sinua!

Tehtäväsi on löytää uusia ratkaisuja ja jalkauttaa niitä palvelutuotantoomme, kuunnella asiakkaita sekä järjestelmän käyttäjiä ja opastaa heitä arjessa järjestelmän käytössä. Pääset osaksi keskitettyyn, virtuaaliseen tiimiin kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme ja työmenetelmiä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Työtehtävät painottuvat uuden HR-järjestelmän käyttöönottoihin ja pääkäyttäjätehtäviin. Huolehdit, että asiakkaiden HR-prosessit sujuvat järjestelmässä ja liittymärajapinnat toimivat. Pääset osallistumaan sisäisiin järjestelmien kehittämisprojekteihin ja toimit alueyhtiöiden järjestelmäasiantuntijoiden tukena. Olet tärkeässä roolissa kehittämässä vastuualueesi tietojärjestelmän kokonaisarkkitehtuuria ja viemässä kehitysideoita eteenpäin.

Toivomme osaamista HR-ratkaisuista ja järjestelmäasiantuntijan tehtävistä, liittymärajapinnoista ja aineistoista (xml, csv, ascii yms.). Mutta syväosaamista tärkeämpää tehtävässä on aktiivinen työote ja halu oppia uusia asioita.

Työtehtävät eivät ole paikkakuntasidonnaisia, vaan toimimme virtuaalitiiminä omalta sijaintipaikkakunnalta käsin.

Kiinnostuitko? Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 25.6.2021 klo 15.00 mennessä. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen hakukirjeen.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Outi Kuusiniemi p. 050 566 7242 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi. Soittoajat pe 11.6 klo 9-11 ja ma 14.6. klo 14-16.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra konserni

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat