HR-Manager - Monetra Oy

Haemme vahvassa kasvussa olevaan yhtiöömme HR-MANAGERIA, joka toimii johdon strategisena kumppanina ja osallistuu yhtiön johtoryhmän työskentelyyn.

Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen ja dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, joka tunnetaan osaavasta ja hyvinvoivasta henkilöstöstään. Koordinoit henkilöstön osaamisen kehittämistä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, kehität HR-prosesseja ja vastaat niiden käyttöönotosta. Koordinoit yhteistoimintaa ja olet tärkeässä roolissa yrityskulttuurin ja organisaation kehittämisessä. Lisäksi tuet esimiehiä HR-prosesseissa sekä lakien ja työehtosopimusten soveltamisessa. Ryhdymme lähitulevaisuudessa tarjoamaan asiakkaillemme myös HR-palveluita, jolloin toimisit myös HR-asiantuntijatiimin esimiehenä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa HR-osaamista sen eri osa-alueilta, erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimit asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti myös johtaessasi HR-palveluiden myyntiä asiakkaille. Kehität omaa osaamistasi suunnitelmallisesti ja osallistut myös henkilöstön valmentamiseen. Arvostamme kokemusta osaamisen kehittämisestä ja valmentavasta johtamisesta, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä HR-järjestelmien ja raportointityökalujen osaamista.

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä.

HR-Managerin tehtävä on vakinainen ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot määräytyvät Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Työskentelypaikkakuntana on Kuopio.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae meille jo tänään - odotamme kuulevamme sinusta pian! Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 16.8.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/toissa-monetrassa/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.7. saakka HR-päällikkö Elina Arppe, p. 044 791 8019, sekä 3.8. ja 4.8. klo 14.00-15.30 toimitusjohtaja Satu Keskitalo-Makkonen, p. 050 561 9589.

Monetra Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy
Osoite: Microkatu 1, 70150 Kuopio

Monetra-konserni tarjoaa palveluitaan kaupungeille, kunnille, sairaanhoitopiireille ja näiden omistamille yhtiöille yli 800 monetralaisen voimin. Monetra Pohjois-Savo Oy on konserniin kuuluva talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee yli sata alan asiantuntijaa.