HR-sihteeri - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta hakee HR-sihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan toimeen alkaen 27.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

HR-sihteerin tehtävänä on mm. viranhaltijapäätösten valmistelu, esimiesten neuvonta ja opastus henkilöstöhallinnollisissa asioissa, rekrytoinnin valmistelut, henkilöstöarkiston hoito ja laskutukseen liittyvät tehtävät. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vastuullisuutta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva opistoasteen tutkinto tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta henkilöstöhallintoon kuuluvista tehtävistä. Arvostamme kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa ja hyviä sosiaalisia taitoja. Käytät sujuvasti tietoteknisiä työkaluja ja hallitset erityisesti Prima- ja Kuntarekry- ja Web-ohjelmat sekä Dynasty 10. Lisäksi osaat tulkita kunnallisia työ- ja virkaehtosopimuksia. Plussana on sujuva suomen ja ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja kannustavan työympäristön Kirkkonummen keskustassa, saat käyttöösi henkilöstöetuutemme ja olet mukana kehittämishaluisessa työyhteisössä.

Palkkaus on kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2547,05 €/kk ja työkokemukseen perustuvat lisät.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella 30.12.2019 klo 12:00 mennessä (työavain 264848).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot HR-tiimin esimies, Eeva Kraemer puh.050 3404322 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, KONSERNIHALLINTO, Henkilöstöpalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi