test
HR-sihteeri: palvelusuhdeyksikkö, Joensuu; määräaikainen (ID5653) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme HR-SIHTEERIÄ määräaikaiseen tehtävään palvelussuhdeyksikköön ajalle 1.2.-31.12.2022.

Palvelussuhdeyksikkö tuottaa HR-palvelua Siun sote -kuntayhtymän kaikille toimialueille sekä Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselle. HR-sihteerinä työskentelet yhteistyössä palvelussuhdeyksikön henkilöstösuunnittelijoiden ja HR-sihteerien kanssa. Palvelussuhdeyksikön esimiehenä toimii palvelussuhdepäällikkö.

HR-sihteerin tehtävänä on toimialueiden tukeminen HR-peruspalvelutehtävissä. HR-sihteerin keskeisimpiä asiakkaita ovat kuntayhtymän esimiehet. Tuet omalla työlläsi organisaation sujuvaa toimintaa ohjaamalla ja neuvomalla päivittäin mm. työ- ja virkaehtosopimusasioissa, HR-ohjeiden ja paikallisten sopimusten soveltamisessa ja tulkinnassa. Huolehdit palvelussuhteita koskevien muutosten ja päätösten valmistelusta ja ohjaat HR-järjestelmien käytössä.

Tehtävän hoito edellyttää itsenäistä ja tarkkaa työotetta, näppärää järjestelmien käyttöä, hyviä viestintätaitoja, palveluhenkisyyttä ja tiimityötaitoja. Edellytämme aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan kunta-alan virka- ja työehtosopimusten tuntemus sekä Populus- ja Dynasty -järjestelmien osaaminen. Tarjoamme sinulle hyvät työnteon edellytykset sekä kannustavan työyhteisön, jossa pääset työskentelemään Pohjois-Karjalan suurimman työnantajan HR-palvelujen näköalapaikalle!

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja: palvelussuhdepäällikkö Milla Paasu (milla.paasu@siunsote.fi)

Jätä sähköinen hakemus 26.1.2022 mennessä.

Joensuussa 12.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5653
  • 12.1.2022 - 26.1.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat