Huilunsoiton opettaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana 1.8.2020 alkaen toistaiseksi voimassa oleva musiikkiopiston huilunsoiton opettajan virka (nro 0812)

Kuhmon musiikkiopisto on yhteisö, jossa oppilaat ja opettajat viihtyvät. Saat olla osana kehittämässä kukoistavaa Kuhmon musiikkiopistoa. Täällä saat täyden tuen opettamiselle ja uusille ideoille. Teemme tiivistä yhteistyötä varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukion kanssa. Kuhmossa arkiasiat hoituvat helposti, kaikki on lähellä. Meillä on uusi, upea puusta rakennettu alakoulu, joka herättää kiinnostusta ympäri maailmaa. Kaupunki arvostaa sekä kulttuuria että luontoa, jonka keskellä elämme. Harrastamme mm. vaellusta, melontaa, avantouintia ja maastopyöräilyä. Asumme yhden maailman arvostetuimman kamarimusiikkifestivaalin kotikaupungissa. Meille Kuhmon henki on tosiasia ympäri vuoden.

Kuhmon musiikkiopistossa on 320 opiskelijaa. Työympäristönä Kuhmon musiikkiopisto tarjoaa upeat puitteet, Kuhmo-talon sekä kannustavan työyhteisön tuen.
Edellytämme valituksi tulleelta innostunutta otetta opettamiseen, uuden opetussuunnitelman tavoitteiden hyvää tuntemusta ja niiden toteuttamista, kokemusta kamarimusiikin ohjaamisesta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Kokemus puhallinorkesterin johtamisesta luetaan eduksi.

Kuhmon musiikkiopisto antaa opetusta Kuhmossa ja Sotkamossa.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen
nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja opetusvelvollisuus määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta. Hakemuksen liitteenä tulee olla sekä ajan tasalla oleva ansioluettelo että kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset tulee ottaa mukaan haastatteluun, jonne osa hakijoista kutsutaan. Haastatteluun sisältyy myös soitto- ja opetusnäyte.

Hakuaika päättyy 2.3.2020 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Tutustu työnantajaan

Kuhmon musiikkiopiston rehtori Elisa Kerola, p. 044 7255 440, elisa.kerola (at) kuhmo.fi,
15. - 28.2. välisenä aikana.

Kuhmon musiikkiopisto
Osoite: Koulukatu 1, 88900 Kuhmo

Kuhmo on 8300 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 340 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!