Skip to main content
test


Liity hyvän piiriin ja tule huoltoasentajaksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Huoltoasentajan työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, ulkoalueiden ylläpidon palveluyksikköön osaksi kokenutta ammattilaisten joukkoa.

Tehtäviin kuuluu työkoneiden, ajoneuvojen ja laitteiden korjaus- ja huoltotyöt sekä
metallirakenteiden valmistus, ulkovarastoalueen järjestely, saapuvan tavaran vastaanotto ja hylättyihin romuajoneuvoihin liittyvät käytännön tehtävät.

Huoltoasentajan kelpoisuusvaatimus on autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja tai muu soveltuva tutkinto sekä kokemusta toimialalta. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25 h/vk sekä 6 kk:n koeaikaa.

Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään sekä tukee työssä kehittymistä aktiivisesti. Uudistamme ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti paremmiksi. Meillä on aitoa tekemisen meininkiä.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus, uintietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut. Lisäksi meillä on käynnissä Hyvinvoiva ja aktiivinen Kangasala-hanke, joka sisältää mm. mahdollisuuden henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

työnjohtaja Veli-Matti Mytty, p. 040 133 6790 ja kaupunginpuutarhuri Jari Järvinen, p. 050 550 9079 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kaarina Maununtyttärentie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat