Huoltomestari - Kittilän kunta

Huoltomestari - Kittilän kunta

Kittilän kunnan teknisellä osastolla on haettavana huoltomestarin toimi.

Huoltomestari vastaa kiinteistöjen ylläpidosta ja vetää kiinteistönhuoltotiimiä.
Kiinteistönhoito käsittää mm. vikakorjauksia, huoltoja ja kulutusseurantaa BEM-kiinteistötietojärjestelmien avulla sekä talotekniikan ohjauksen rakennusautomaatiolla. Tehtävässä edellytetään vähintään huoltomestarin tutkintoa, rakennustekniikan tai LVI-tekniikan teknikon tutkintoa. Lisäksi edellytämme suomen kielen hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisesti, kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta ja esimiestyöstä, kiinteistötietojärjestelmän hallintaa, voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kiinteistönpidon tietojärjestelmien tuntemusta, esimieskokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työ alkaa syksyllä 2019. Työssä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 12.8.2019 klo 15 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta (cv on mahdollista liittää liitetiedostona).

Lisätietoja 11.7.2019 asti tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Mauri Kivelä, 040 6744393 tai sähköposti: etunimi.sukunimi(at)kittila.fi.

Kittilän kunta, Tekninen toimi
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan