test

Haemme kiinteistöjen ylläpitopalveluihin vakituisia huoltomiehiä. Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat rakennusten sisäpuoliset huoltotehtävät. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittävää kokemusta taloteknisten järjestelmien (ilmanvaihto, lämmitys jne.) huolto- ja käyttötehtävistä sekä osaamista rakennusautomaatiojärjestelmien käytöstä.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, tietoteknisiä taitoja, oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin ammatillisen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävissä, sekä päivystysvalmiutta.

Hae tehtävää osoitteessa: https://tampereentilapalvelut.fi/huoltomies/

Lisätietoja

https://tampereentilapalvelut.fi/huoltomies/
https://tampereentilapalvelut.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mika Pohjola, huoltomestari, puh. 050 301 0543
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi

Lisätietoja

Tampereen Tilapalvelut Oy

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin.

Työyhteisöömme kuuluu 240 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.


Osoite: Viinikankatu 44, 33800 Tampere

Sinulle suositellut työpaikat