Hygieenikkoeläinlääkäri, Espoon seudun ympäristöterveys - Espoon kaupunki

Espoon seudun ympäristöterveys etsii hygieenikkoeläinlääkäriä opintovapaan sijaisuuteen. Oletko sinä etsimämme reipas, vuorovaikutustaitoinen ja esimiestyöstä kiinnostunut eläinlääkäri?

Hygieenikkoeläinlääkärin tehtävänkuvaan kuuluvat elintarvikehuoneistojen valvonta, elintarvikevalvontaan liittyvien hallintopäätösten valmistelu sekä muut valvonnan yleiseen koordinointiin ja ohjeistukseen liittyvät tehtävät. Merkittävä osa työstä muodostuu esimiestehtävistä, sillä hygieenikkoeläinlääkäri toimii elintarvikevalvontaa tekevien terveystarkastajien noin kymmenhenkisen tiimin lähiesimiehenä sekä valvontayksikön johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän on osana epidemiaselvitys- ja laatutyöryhmää.

Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 33.

Työpaikan nimi: Espoon seudun ympäristöterveys
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu eläinlääkäri.

Tehtävä edellyttää itsenäistä ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä selkeän tekstin tuottamiseen.

Elintarvikehygieenikkokuulustelun suorittaminen ja kokemus elintarvikevalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä esimiestyöstä luetaan eduksi.

Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä. Toiminta-alueella on noin 330 000 asukasta ja yksikössämme työskentelee 29 henkilöä. Espoon tarinan mukaisesti yksikössämme panostetaan työhyvinvointiin, joustavaan työntekoon sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Olet tervetullut mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/sosiaali_ja_terveyspalvelut/terveyspalvelut/ymparistoterveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat 1. kaupungineläinlääkäri Mari Nevas, p. 040 506 1369 (14.-25.6. sekä 19.-31.7.) ja hygieenikkoeläinlääkäri Nelli Gartman, p. 040 551 8664 (14.6.-2.7. sekä 2.8.)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Ympäristöterveydenhuolto

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Pihatörmä 1 C, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat