test

Hygieniahoitaja

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee HYGIENIAHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen SAVONLINNAN INFEKTIOYKSIKKÖÖN 13.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hygieniahoitaja toimii infektioiden torjunnan ja sairaalahygienian asiantuntijana yhdessä infektiolääkärin kanssa. Tehtäviin kuuluu ohjeiden laatimista ja ylläpitoa, henkilökunnan kouluttamista, hoitoon liittyvien infektioiden raportointia ja seurantaa sekä muita soveltuvia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja hygienaihoitajan täydennyskoulutus.
Luemme eduksi kokemuksen hygieniahoitajan tehtävistä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Margetta Kaiponen, puh. 044 417 3649, margetta.kaiponen@etelasavonha.fi
Infektiolääkäri Eija Ruotsalainen, puh. 044 417 3777, eija.ruotsalainen@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan