Hygieniahoitaja - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Oletko kiinnostunut työskentelemään uudessa Sairaala Novassa sairaalahygienian parissa?

Haemme sairaalahygienia- ja infektioyksikköön vakituiseen työsuhteeseen

HYGIENIAHOITAJAA

Hygieniahoitaja on infektioiden torjuntatyön asiantuntija. Työhön kuuluu ehkäistä ja valvoa tartuntoja ja infektioita terveydenhuollon yksiköissä sekä kehittää ja soveltaa käytäntöön potilaille ja työntekijöille turvallisia ja tehokkaita hoitokäytäntöjä. Hygieniahoitaja seuraa hoitoon liittyviä infektioita, ohjeistaa, neuvoo ja kouluttaa henkilöstöä sekä ylläpitää rekistereitä ja tilastoja. Sairaanhoitopiirin hygieniahoitajan työhön kuuluu myös ohjaus ja koulutus maakunnissa koko sairaanhoitopiirin alueella.

Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta mutta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja muiden ammattiryhmien kanssa. Kiinnostusta sairaalahygieniaan pidetään ensisijaisen tärkeänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Lisäkoulutus kuten hygieniahoitajan tai infektioiden torjunnan erikoistumisopinnot voidaan katsoa eduksi, kuten myös aiempi työskentely infektioiden torjunnan parissa.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on päivätyötä ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiina Tiitinen
vastaava hygieniahoitaja
puh. 014 269 5578
tiina.tiitinen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Sairaalahygienia- ja infektioyksikkö
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka