Hygieniahoitajan toimi - Raaseporin kaupunki

Hygieniahoitajan toimi - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa hoitamaan hygienia-, tartuntatauti- ja tartuntajäljitystehtäviä yhteistyössä kunnan infektiolääkärin kanssa.

Työtehtäviin kuuluu ehkäisevää tiedotustyötä ja valvontaa hygienia-asioissa, tartuntajäljitystehtävissä ja rokotusasioissa. Työalueenasi on koko kaupunki, ja se kattaa mm. päiväkodit, koulut, asumispalvelut, kotihoidon, terveysasemat ja vuodeosaston. Tartuntajäljitystehtävät ja epidemioiden torjunta tapahtuvat tartuntatautilain ja kansallisten ohjeiden mukaisesti. Hygieniahoitaja toimii asiantuntijana hygienia- ja tartuntatautiasioissa ja osallistuu kaupungin edustajana alueellisiin ja kansallisiin verkostoihin.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja, joka on valmis työskentelemään itsenäisesti etsivässä työssä. Kokemus vastaavasta työstä lasketaan eduksi.
Kielitaito: Edellytyksenä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito.
Toivottavaa on, että sinulla on B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.
Edellytämme sinulta sosiaalisia taitoja, kykyä ottaa omaa vastuuta sekä myönteistä suhtautumista asioiden selvittelyyn ja uusien asioiden oppimiseen. Henkilökohtaisella sopivuudella on suuri merkitys.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava lääkäri Tove Wide, puh. 019 289 2233, tai ylihoitaja Annika Rehn, puh. 019 289 2213.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 253014. Hakuaika päättyy 18.10.2019 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki soveltaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava lääkäri Tove Wide, puh. 019 289 2233, tai ylihoitaja Annika Rehn, puh. 019 289 2213.

Terveyspalvelut
Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.