Hyvinvoinninohjaaja - Kärsämäen kunta

Kärsämäki etsii joukkoonsa innostunutta hyvinvoinninohjaajaa kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen
Hyvinvoinninohjaajan tehtävinä on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen erityisesti liikunta- ja nuorisotoimen toimialueella.
Hyvinvoinninohjaaja vastaa kunnan liikuntapalveluista ja huolehtii liikuntapaikkojen resursoinnista sekä kehittämisestä, sekä erilaisten liikuntatapahtumien järjestämisestä yhdessä paikallisten toimijoiden ja yrittäjien kanssa. Hyvinvoinninohjaaja huolehtii kunnan perusnuorisotyön hallinnoinnista ja käytännön työtehtävistä. Tehtävään sisältyy kunnan nuorisotiloista ja toiminnasta vastaaminen, nuorisovaltuuston ohjaus, retkien ja tapahtumien järjestäminen nuorille sekä yhteistyö nuorisoyhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Hyvinvoinninohjaaja työskentelee yhteistyössä etsivän nuorisotyöntekijän kanssa. Hyvinvoinninohjaaja osallistuu myös kunnan hyvinvointityöhön.

Hakijalta edellytetään valmiutta monipuoliseen työskentelyyn, aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työhön ja taitoa toimia yhteistyöverkostoissa. Hyvinvoinninohjaajan työpiste sijaitsee kirjaston yhteydessä, josta lainataan myös liikunta- ja harrastusvälineitä.
Työ edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Kielitaito katsotaan eduksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Kelpoisuusvaatimuksena on AMK-tutkinto (sosionomi tai yhteisöpedagogi) tai muu soveltuva perustutkinto esim. liikunnasta, sosiaali- tai terveysalalta sekä työkokemusta alalta.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

sivistysjohtaja Ira Toppinen 044 4456840

Kärsämäen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Haapajärventie 1, 86710 Kärsämäki

Kärsämäki - Positiivisten tarinoiden pitäjä Kärsämäki on eteenpäin katsova luova kunta keskellä Suomea. Kärsämäki on Oulun Eteläisessä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva rauhallinen, yrittäjämyönteinen ja lapsiystävällinen maaseutukunta.

Kunnassa asuu n. 2 650 ihmistä 700,90 neliökilometrin alueella. Kärsämäki on tunnettu maanteiden risteyspaikka , sillä täällä risteävät valtatiet 4 (Helsinki–Utsjoki ja 28 ( Kokkola–Kajaani ). Lisäksi Kärsämäeltä alkaa Kangasalle johtava kantatie 58.

Panostamme elinkeinojen, palvelujen ja koulutuksen kehittämiseen.Kulttuuritoimijat ja järjestöt ovat paikkakunnalla aktiivisia; Kärsämäki on tunnettu modernista paanukirkostaan, kansainvälisestä taiteilijaresidenssistä, sinfoniastaan ja monista tapahtumistaan kuten Musiikkia Paanukirkossa, ARS-Kärsämäki ja Elämäntarinafestivaali.