Skip to main content
test

Pirkanmaan hyvinvointialueella on haettavana hyvinvointialuejohtajan assistentin tehtävä.

Hyvinvointialuejohtajan assistenttina toimit hänen oikeana kätenään. Tehtäviisi kuuluu erilaisia vaativia valmistelutehtäviä, päivittäisten aikataulujen organisointia ja yhteensovittamista sekä johtoryhmien sihteeritehtäviä. Koordinoit hyvinvointialuejohtajan kansallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.

Odotamme Sinulta joustavaa palveluasennetta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot joiden avulla selviät nopeasti vaihtuvista ja haastavistakin tilanteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää laajaa ja monipuolista työkokemusta vaativista johdon sihteerin/assistentin tehtävistä.

Valinnassa etusijalle voidaan asettaa Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 siirtyvä henkilöstö.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöjohtaja Taina Niiranen, p. 044 7865 301 ja valmistelukokonaisuuden johtaja Heli Hirvelä, p. 050 4345 466 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@pirha.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue ottaa vastuulleen yli puolen miljoonan asukkaan sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa. Olemme Suomen suurin hyvinvointialue. Palvelukseemme siirtyy yli 19 000 ammattilaista ja käytämme palveluihin vuosittain n 2,3 miljardia euroa.

Sinulle suositellut työpaikat