Skip to main content
test
Hyvinvointijohtaja - Juuan kunta

Haemme hyvinvointijohtajaa vakinaiseen virkasuhteeseen

Hyvinvointijohtaja johtaa hyvinvointipalveluiden aluetta, vastaa palvelualueen talouden ja organisaation kokonaissuunnittelusta, tuloksellisuudesta, laadusta sekä vaikuttavuudesta. Lisäksi hyvinvointijohtaja johtaa kunnan sivistystoimintaa hyvinvointilautakunnan alaisuudessa.

Hyvinvointijohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, hyvinvoinnin- ja kulttuurin toimialan tuntemusta sekä tuloksellista näyttöä johtamistyöstä.

Tehtävänkuvauksen tarkemmasta kuvauksesta voit katsoa Juuan kunnan 1.8.2023 voimaantulevasta hallintosäännöstä.

http://dynastyjulkaisu.pohjoiskarjala.net/juuka/kokous/2023285-3-10209.PDF

Tukenasi työssä sinulla on huikea tiimimme! Henkilöstömme on meille tärkeä ja tuemme työssä jaksamista erilaisilla henkilöstöetuuksilla (Smartum, virkistyspäivät jne.)

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

Meille työyhteisö ja sen kehittäminen on tärkeää, joten haemme innostavaa ja alaisia tukevaa esihenkilöä, jolla on myös halua kehittää Juukaa vastuualueellaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Luonnollisesti odotamme sinulta hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Katsomme eduksi Dynasty-ohjelman tuntemuksen ja valmiuden tehdä virkavastuun alaisia ratkaisuja. Katsomme eduksi myös kunnallishallinnon tai valtionhallinnon tuntemuksen.

Tehtävässä tarvitaan myös ongelmanratkaisukykyä, ja hyvät projektinhallintataidot tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Oman auton käytön katsomme eduksi tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta. Huomioimme suosittelijat.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hyvinvointijohtajan kokonaispalkka on 5700 euroa kuukaudessa.

Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sovitusti.

Hakuaika päättyy 9.6. klo 12.00. Kunnanhallitus kokoontuu 9.6. klo 14.00 valitsemaan haastatteluihin etenevät.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn tulee liittää opinto/tutkintotodistukset ja muut kelpoisuuden osoittavat asiakirjat sekä työtodistukset. Varaudu tuomaan asiakirjat alkuperäisinä mahdolliseen haastatteluun.

Haluamme tavata sinut kasvotusten, joten haastattelut järjestetään Juuan kunnantalolla 12-14.6.

Rekrytointipäätökset pyritään tekemään mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen 040 104 2001 / henri.tanskanen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Juuka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla. Juuka on n. 4500 asukkaan elinvoimainen kunta. Lähimmät kaupungit ovat Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen ja keskellä Pielistä sijaitseva Paalasmaan saariryhmä muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Juuan kunta kuuluu Joensuun maakuntakeskukseen ja Nurmeksen seutukuntakeskuksen vaikutusalueeseen. Juuan kunta on savuton työpaikka.

Juuan kunnan kokonaispinta-ala on 1846 neliökilometriä, josta vesipinta-alaa 325 neliökilometriä. Vesistön rantaviivan pituus on n. 438 km. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi

Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat