Hyvinvointijohtajan virka - Liperin kunta

Hyvinvointijohtajan virka - Liperin kunta

Me olemme nuorekas, uudistuva kunta ja meidän toimintaamme ohjaa vahva hyvinvointiajattelu. Arvojemme mukaan hyvinvointia vahvistetaan yhdessä tehden, yhteisöllisesti ja välittäen. Oletko sinä henkilö, joka tulisi kuntaamme kehittämään hyvinvointipalveluita ja osaksi innovatiivista henkilöstöämme?

Liperin kunnanhallitus julistaa haettavaksi hyvinvointijohtajan viran. Hyvinvointipalveluissa työskentelee noin 300 henkilöä ja se sisältää varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja vapaan sivistystyön osa-alueet. Hyvinvointijohtajalla on rooli sosiaali- ja terveyspalveluiden omistajaohjauksessa.

Hyvinvointityön johtaminen on laaja kokonaisuus ja siihen kuuluvat mm. seuraavat tehtäväkokonaisuudet:
- kunnan koko väestön hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
- hyvinvointilautakunnan esittelijän tehtävät
- kunnan johtoryhmän jäsenyys
- paikallisen neuvottelukunnan valmistelijana toimiminen
- kokonaisvastuu hyvinvointipalveluiden taloudesta ja palvelualueen johtamisesta poikkihallinnollisesti (perusopetus, varhaiskasvatus ja vapaa-aikapalvelut)
- osallistuminen erilaisiin hyvinvointityön verkostoihin

Viran kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys hyvinvointityöhön. Lisäksi odotamme, että sinulla on työkokemusta kuntatyöstä ja esimiestehtävästä, henkilöstöjohtamisesta sekä talous- ja hallinto-osaamista. Lisäksi katsomme eduksi kasvatus- ja sivistyspalveluiden osaamisen sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen tuntemuksen.

Virka on vakituinen ja se täytetään 1.1.2020 lukien. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka on 5000 €/kk.

Hakuaika: 27.6.-15.8.2019. Haastattelut järjestetään elo-syyskuun vaihteessa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

kunnanjohtaja
Hannele Mikkanen
puh. 0400 139 989 tai
email. hannele.mikkanen@liperi.fi ajalla 5.-14.8.2019.

Liperin kunta
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!

Tutustu työnantajaan