Skip to main content
test

Hyvinvointikoordinaattori huolehtii hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yhteistyöstä kunnan toimialojen, muiden toimijoiden sekä alueellisten toimijoiden kanssa. Hän seuraa ja analysoi toimintaympäristön muutoksia hyvinvointi- ja terveysvaikutusten kannalta, sekä toimii kunnan hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman sekä vuosittaisen hyvinvointiraportin valmistelijana. Pomarkussa tehtävänkuvan pääpaino on nuorisotoimen kehittämisessä.

Pomarkun kunnan hyvinvointikoordinaattorin tehtäväkokonaisuuksia ovat:
- Hyvinvointipalveluiden toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä sekä näiden koordinoinnista vastaaminen yhteistyössä sivistysjohtajan ja eri sidosryhmien kanssa.
- Asiantuntijana ja asioiden valmistelijana toimiminen hyvinvointilautakunnassa
- Hyvinvoinnin ja terveyden rakenteiden, keinojen ja työtapojen kehittäminen
- Ehkäisevän päihdetyön yhdyshenkilön tehtävät
- Hyvinvointiin ja ennaltaehkäisevään työhön liittyvien hankkeiden suunnittelu ja niihin osallistuminen kunnan sisällä sekä kuntien ja eri sidosryhmien välillä
- Nuoriso- ja liikuntayksikön tapahtumien, toiminnan, kampanjoiden ja toiminnan organisointi, suunnittelu ja järjestäminen
- Kunnan sisä- ja ulkoliikuntaverkoston ylläpito, toiminnan organisointi ja kehittäminen
- Nuorisotoiminnan suunnittelu, organisointi ja järjestäminen
- Liikunta- ja nuorisopalveluissa työskentelevien lähiesimiestehtävät
- Monitoimihallin toiminnan koordinointi sekä vuorojen myynti ja markkinointi

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö-, organisointi- ja vuorovaikutustaitoja ja digitaalisten taitojen hallintaa.

Tehtävä täytetään ensin 1.8.2022 alkaen vt. hyvinvointikoordinaattorin virkana, ja vakinaistetaan lokakuussa tehtävän edellisen haltijan pidettyä kertyneet vuosilomansa loppuun. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaika on 36,25 h/viikko. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista ja valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä arvio terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote. Tehtäväkohtainen palkka on on 2.602,19 euroa.

Pyydämme täyttämään hakemuksen sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy torstaina 7.7.2022 kello 12.00. Haastattelut pidetään tiistaina 12.7.2022. Toivomme, että valittu voi aloittaa jo 1.8.2022.

Hyvinvointilautakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

henkilöstö- ja sivistysjohtaja Nina Merilahti puh 044 750 1161 (to 30.6. klo 9-15) ja nina.merilahti@pomarkku.fi.

Lisätietoja

Pomarkun kunta, Sivistystoimi

Pomarkun kunta on 2100 asukkaan toimelias kunta Satakunnassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Porin naapurissa, Isojärven rannalla. Kylänraittiamme sanotaan Suomen kauneimmaksi.


Osoite: Vanhatie 14, 29630 Pomarkku

Sinulle suositellut työpaikat