Skip to main content
test
Hyvinvointikoordinaattori - Parikkalan kunta

Parikkalan kuntaan haetaan hyvinvointikoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvinvointikoordinaattorin tehtävänä on ensijaisesti kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen yhteistyössä hyvinvointialueen kanssa. Pääpaino on liikuntapalveluiden järjestämisessä: liikuntaneuvonnan toteuttaminen ja kehittäminen sekä liikuntaryhmien ohjaaminen. Tehtäviin kuuluu myös tapahtumatuotannon suunnittelua ja siihen osallistumista yhteistyössä nuoriso- ja kulttuuritoimen sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto.

Palkkaus ja työsuhteen edut määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Valinta suoritetaan ehdollisena kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukaisen rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Todistukset on esitettävä ennen työsuhteen alkamista ja viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Valitulla on kolmen kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään lähettämään Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 16.12.2022 klo 15.00. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.parikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. sivistysjohtaja Erkki Sirniö, p. 0400 702092 tai 044 7811 297 ma-pe klo 8-15, erkki.sirnio@parikkala.fi

Lisätietoja

Vapaa-aikapalvelut

Parikkala on viihtyisä, luonnoltaan monimuotoinen ja kaunis kunta. Parikkala sijaitsee Etelä-Karjalassa valtatie 6 varrella vajaan tunnin ajomatkan päässä Imatralta pohjoisen suuntaan. Matkaa Savonlinnaan on noin 60 km. Parikkala tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Parikkala - Parasta yhdessä.


Osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat