Hyvinvointikoordinaattori - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin sivistyskeskus hakee hyvinvointikoordinaattoria
Haemme sinua, joka haluat olla mukana luomassa entistäkin lapsiystävällisempää Kokkolaa - kaupunkia, jossa hyvinvointia arvostetaan ja tuetaan.

Hyvinvointikoordinaattorin työtehtävän pääpaino on lapsi- ja nuorisoystävällisyyden edistämisessä. Kokkolan kaupunki on Lapsiystävällinen kunta ja toteuttaa UNICEFin kanssa tehtyä toimintasuunnitelmaa. Hyvinvointikoordinaattori koordinoi lapsiystävällisyyttä tiiviissä yhteistyössä kaupungin eri vastuualueiden ja sidosryhmien kanssa. Hyvinvointikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu lapsiystävällisyyden lisäksi myös muita hyvinvointityöhön liittyviä työtehtäviä, kuten kaupungin hyvinvointikertomuksen valmistelua, seurantaa ja raportointia.

Hyvinvointikoordinaattorin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan lapsi- ja perhepolitikan tuntemus, hyvinvoinnin toimintakentän osaaminen sekä erinomaiset viestintä-, yhteistyö- ja organisointitaidot. Arvostamme lisäksi hyvää yhteistyökykyä, verkostomaista työtapaa, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa. Sujuva ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Työ alkaa 1.12.2021 tai sovitun mukaan. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa (36h 15min). Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta. Hakemukseen tulee liittää CV tai ansioluettelo.
Hakuaika päättyy 26.10.2021 kello 15.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ruotsinkielisten opetuspalvelujen johtaja Ronnie Djupsund, 040 8065 000.

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi

Kokkola on noin 48 000 asukkaan kaksikielinen maakuntakeskus. Rohkeasti uudistuva Kokkola tarjoaa asukkailleen erinomaiset asumisolosuhteet, laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Sivistystoimen palveluksessa Kokkolassa on n. 1 300 henkilöä. Kaupungin opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja viisi ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kaksi. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio.


Osoite: PL 43, 67101 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat