Skip to main content
test
Hyvinvointiohjaaja - Tervolan kunta

Sinä liikunnan ja hyvinvointityön osaaja, tule meille Tervolaan kehittämään palveluita innostavaan vapaa-aikatoimen tiimiin. Toimi on uusi ja pääset alusta alkaen luomaan toimintamalleja ja kehittämään työn sisältöjä.

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Hyvinvointiohjaajan toimi

Sinä liikunnan ja hyvinvointityön osaaja, tule meille Tervolaan kehittämään palveluita innostavaan vapaa-aikatoimen tiimiin. Toimi on uusi ja pääset alusta alkaen luomaan toimintamalleja ja kehittämään työn sisältöjä. Sovimme työn aloitusajankohdasta valittavan kanssa.

Tehtävänäsi on innostaa kaikenikäisiä tervolalaisia liikkumaan enemmän. Tehtävänkuvasi sisältää liikunnanohjauksen ja liikuntaneuvontaprosessin suunnittelua, kehittämistä ja toteuttamista. Tehtävääsi sisältyy myös kunnan hyvinvointikertomus ja -suunnitelmatyön koordinointia. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, kykyä käsitellä hyvinvointitietoa ja indikaattoreita sekä taitoa tuottaa suunnitelmia ja raportteja.

Edellytämme sinulta liikunnan-, vapaa-ajan- tai hyvinvointialan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Arvostamme aiempaa vastaavaa työkokemusta ja vahvaa liikunnan harrastus- ja ohjaustaustaa.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (200 €/v), maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palkkaus määräytyy kunnan tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmän mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 2526 €/kk. Meillä on mahdollista saada myös henkilökohtaista lisää enintään 6 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Toimi täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväkysyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä. Hakemukset on jätettävä sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 11.3.2024 klo12 mennessä.

Lisätietoja

https://tervola.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Tarja Leinonen, tarja.leinonen@tervola.fi, p. 0400 218 521.

Lisätietoja

Tervolan kunta, sivistysosasto

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat