Skip to main content
test
Hyvinvointiohjaajan toimi - Keminmaan kunta

Keminmaan kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi
Hyvinvointiohjaajan toimi (3613) 1.9.2022 alkaen

Hyvinvointiohjaajan tehtävänä on Keminmaan kuntalaisten olosuhteisiin ja tarpeisiin perustuvien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tavoitteiden ja toimenpiteiden suunnitteleminen ja toteuttaminen. Työnkuvaan kuuluu mm. eri ikäryhmien ja erityisryhmien liikuttaminen ja osallistaminen kunnan eri alueilla, erilaisten liikuntatapahtumien suunnittelu, organisointi, toteutus ja kehittäminen, yhteistyö eri palvelualueitten ja kolmannen sektorin kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaavan tasoinen tutkinto. Koulutuksella tai työkokemuksella hankittu kokemus ja tuntemus terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja aloista luetaan eduksi. Lisäksi edellytämme valitulta oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyvät vuorovaikutus- ja ryhmän ohjaamisen taidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvinvointiohjaajan työ on liikkuvaa ja sisältää osittain ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto ja ajokortti ovat tehtävän hoidossa suotavaa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Keminmaan kunnan TVA -järjestelmän mukaisesti.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan.

Keminmaan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset täytetään sähköisenä www.kuntarekry.fi 9.8.2022 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut pidetään 15.8.2022 klo 14.00 alkaen.

Lisätietoja: vapaa-aikasihteeri Sanna Jussila puh. 040 835 2530, sanna.jussila@keminmaa.fi

Lisätietoja

http://www.keminmaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: vapaa-aikasihteeri Sanna Jussila p. 040 835 2530

Lisätietoja

Keminmaan kunta, Sivistyspalvelut

8400 asukkaan Keminmaan kunta sijaitsee keskellä Kemi-Tornio aluetta.


Osoite: Keminmaa, 94400 Keminmaa

Sinulle suositellut työpaikat