Hyvinvointipäällikkö - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupunki vahvistaa toimintaansa kuntalaisten hyvinvoinnin edistämisessä. Etsimme nyt organisaatioomme hyvinvointipäällikköä vastaamaan kaupungin ennalta ehkäisevien hyvinvointipalvelujen toteuttamisesta. Hyvinvointipäällikön keskeisenä tehtävänalana on esimies- ja vastuutehtävät hyvinvointipalvelujen tulosalueella, johon kuuluvat liikunta-, nuoriso-, kulttuuri-, kirjasto- ja kansalaisopiston palvelut. Hyvinvointipäällikkö toimii myös kaupungin yhdyshenkilönä hyvinvointiin liittyviin yhteistyötahoihin ja sidosryhmiin. Lisäksi tehtävään sisältyy Hyvinvointi- ja sivistystoiminnan toiminta-aluejohtajan sijaisena toimiminen, ja työskentely yhteistyössä hyvinvointivaliokunnan kanssa. Hyvinvointipäällikön virka on uusi, ja virkavaalin suorittaa kaupunginhallitus.

Hyvinvointipäällikön kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja aiempi kokemus hyvinvointipalveluiden tehtäväalueelta. Eduksi luetaan kokemus esimiestehtävistä ja toimimisesta sote- ja kuntapalveluiden yhdyspinnassa sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Virka on vakituinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Soveltuvuustestausta voidaan käyttää osana valintaprosessia.

Työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holappa puh. 050 400 4799, sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi.
Tiedustelut puhelimitse pyydetään tekemään 29.5. klo 9-12 tai 1.6. klo 12-16.

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Kulttuuri, nuoriso ja vapaa-aika
Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Suomen hirsipääkaupunki Pudasjärvi on ihmisen kokoinen noin 7800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Pudasjärven symboleina toimivat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen ja kaupunkimme alueella vapaana virtaava Iijoki. Pudasjärvi on Suomen luonnonmukaisin kasvukaupunki, luonnonantimien ja hirren koti.