Skip to main content
test
I viulun soittaja (tutti), Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

I viulun soittajan vakinainen tehtävä Oulu Sinfoniassa.

Oulu Sinfoniassa on haettavana I VIULUN SOITTAJAN vakinainen tehtävä.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on viulun soittajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Soittajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät. Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Lisäksi maksetaan paikallisesti sovittu käyttö- ja mediakorvaus.

Koesoitto on maanantaina 8.4.2024 alkaen klo 10:00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu). Saman koesoiton perusteella täytetään useampi työtehtävä. Hakijan tulee kuitenkin hakea jokaista haluamaansa työtehtävää erikseen.

Koesoittotehtävät:

1. osa kadensseineen yhdestä seuraavista teoksista: - Wolfgang Amadeus Mozart: Viulukonsertto nro 3 G-duuri K.216 - Wolfgang Amadeus Mozart: Viulukonsertto nro 4 D-duuri K.218 - Wolfgang Amadeus Mozart: Viulukonsertto nro 5 A-duuri K.219

1. osa kadensseineen yhdestä seuraavista konsertoista: - Johannes Brahms: Viulukonsertto D-duuri op. 77 - Felix Mendelssohn Bartholdy: Viulukonsertto e-molli op. 64 - Jean Sibelius: Viulukonsertto d-molli op. 47 - Pjotr Tšaikovski: Viulukonsertto D-duuri op. 35 - Ludwig van Beethoven: Viulukonsertto D-duuri op. 61

Hakuajan jälkeen lähetettävät orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät.

Orkesteritehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/839/2024. Hakemukset on toimitettava 11.3.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://oulusinfonia.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja taloussihteeri Saara Niemelä, p. 040 749 9914 tai sähköpostitse saara.s.niemela@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat