test
IAM arkkitehti - 2M-IT

Haemme IAM arkkitehtia

2M-IT tietotekniikkapalveluiden liiketoiminnan kasvaessa haemme IAM Arkkitehtia Kyberturvapalveluihin. Kyberturvapalvelut on osa 2M-IT tietotekniikkapalveluiden palveluliiketoimintaa, jonka vastuulle kuuluvat käyttäjille tarjottavat perustietotekniikan palvelut, kuten käyttäjätuki-, kapasiteetti-, tietoliikennepalvelut sekä palveluympäristöjen tietoturvallisuuden hallinta.

Kyberturvatiimissä seisot tietoturvallisuuden hallinnan etulinjassa vastaten sekä 2M-IT:n sisäisen että asiakasomistajien kriittisten sosiaali- ja terveydenhuollon ICT -palveluiden identiteetin ja pääsynhallinnan kehittämisestä. Yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa vastaat lisäksi palveluympäristön tietoturvallisuuden tilannekuvan ylläpitämisestä sekä teknisen tietoturvan jatkuvasta kehittämisestä.

Sinulla on rautainen osaaminen identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisuista sekä prosesseista. Sinulla on soveltuva ICT-alan koulutus ja omaat käytännön kokemusta identiteetin ja pääsynhallinnan suunnittelusta, toteuttamisesta suuressa organisaatiossa. Ymmärrät, minkälaisia identiteetin ja pääsynhallinnan vaatimuksia ison toimintaympäristön ja liiketoimintakriittisten ICT-palveluiden palvelutuotantoon liittyy.

Vastuualueellasi
• vastaat identiteetin ja pääsynhallinnan palveluiden sekä prosessien kehittämisestä,
• koordinoit palveluiden suunnittelua ja toteuttamista,
• osallistut projekteihin ja toimeksiantoihin ratkaisuarkkitehdin roolissa, ja
• tuet asiantuntemuksellasi muuta kyberturvallisuustoiminnan kehittämistä

Jotta onnistut tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa, sinulla on
• teknologiaosaamista sekä käytännön kokemusta IAM/IDM ratkaisuista,
• aiempaa kokemusta sovellusten ja järjestelmien integroinnista keskitettyyn IAM/IDM-ratkaisuun konfiguroimalla sekä identiteetin ja pääsynhallinnan prosessien kehittämisestä,
• Windows Active Directory ja Azure Active Directory osaaminen,
• ymmärrystä hallinnollisesta tietoturvasta ja tietosuojasta, ja
• kykyä dokumentoida, kommunikoida ja viestiä uskottavasti erilaisille sidosryhmille.

Lisäksi arvostamme osaamista seuraavilla osa-alueilla:
• Yleiset tietoturvan viitekehykset ja standardit (ISO 2700X)
• Ohjelmointi tai scriptaus osaaminen

Voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rami Kokkala, 050 432 7271, arkisin virka-aikaan 29.11. - 10.12.

Lisätietoja

2M-IT, Tietotekniikkapalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 600 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Sinulle suositellut työpaikat