ICT-alan opettaja - Karelia Ammattikorkeakoulu Oy

ICT-alan opettaja - Karelia Ammattikorkeakoulu Oy

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

ICT-ALAN OPETTAJAA SmartICT-koulutusprojektiin

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019-31.7.2021

Keskeiset työtehtävät ovat opetustyö ja toimintaympäristön kehittäminen. Kehitämme jatkuvasti pedagogiikkaa, oppimisympäristöjä ja toimintakulttuuria. Hyödynnämme verkko-opetusmenetelmiä kaikissa toteutettavissa opintojaksoissa. Tuemme yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista perustuen jokaisen oppijan vahvuuksiin. Opetus toteutetaan pääsääntöisesti verkossa ja etäopintoina, mutta sisältää myös lähiopetusta.

Painotamme valinnassa seuraavia osaamisia:
- ohjelmistotekniikka
- tietokannat, tietovarastointi ja datatiede
- nykyaikaiset ohjelmistotuotantomenetelmät
- pilvipalvelut
- tietoverkot ja palvelinjärjestelmät
- ohjelmistorobotiikka ja palveluprosessiautomaatio

Edellytämme hakijalta tietotekniikan tai tietojenkäsittelyn alan ylempää korkeakoulututkintoa. Opetuskokemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä. Tarjoamme myös joustavat etätyöskentelymahdollisuudet.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä maanantaihin 27.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.karelia.fi

Tehtävän sisällön osalta lehtori, SmartICT-projektipäällikkö Petri Laitinen, p +358 50 913 1668, petri.laitinen@karelia.fi ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, p. +358 50 408 7932, jaana.tolkki@karelia.fi

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy
Osoite: Tikkarinne 9, 80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö, josta valmistuu osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Karelia on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa.

Tutustu työnantajaan