ICT -asiantuntija - Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on oma tietohallintoyksikkö, jossa on avoinna tietoliikenteeseen erikoistuvan ICT-asiantuntijan tehtävä. Tehtävään kuuluu tietojärjestelmä- ja tietoliikennepalvelujen hallinta, loppukäyttäjien tukiprosessin työtehtävät sekä teknologiakumppanien kanssa päivittäinen yhteistyö.

ICT-asiantuntija (tietoliikenne) kuuluu operatiiviseen palvelutiimiin, jossa huolehditaan mm:
- Loppukäyttäjän tukipalveluista
- ICT ympäristön muutoshallinnasta (Järjestelmäpalvelut)
- Tietoliikenneinfran hallinta ja ylläpito

Työtehtäviä:
- Ensisijaisesti tietoliikennepalveluiden ja laitteiston hallinta
- Tietoliikennelaitteiden (Cisco CLI) konfigurointi ja fyysiset asennustyöt
- Tietoliikenteellisen pääsynhallinnan ylläpito
- Tietotekniikkapalveluiden yleinen käyttötuki
- Tietoteknisten laitteiden asennus ja laitekokoonpanon suunnittelu
- Käyttövaltuushallinta
- Loppukäyttäjätuki puhelimitse ja etäyhteyttä käyttäen, lähituki ja ohjelmistoasennukset, sekä vianselvitys
- Lääkinnällisten laitteiden liittäminen sairaalan verkkoihin ja järjestelmiin
- Tietosuojan ja tietoturvan toteutumisen valvonta, tietoturvan jalkauttaminen

Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta ja ongelmanratkaisukykyä sekä teknistä osaamista tietoliikennepalveluiden hallinnasta, Windows 10, Microsoft Office ja Office365-ympäristössä. Sinulta vaaditaan osaamista työskennellä sekä LAN- että WLAN-verkkolaitteiden parissa varsinkin Layer 2 verkkotasolla. Muu tietoverkkojen laajempien kokonaisuuksien (palomuuraus, VPN-tunnelit, MPLS, SD-WAN, Layer 3) ymmärtäminen on eduksi tehtävän suorittamisessa. Tunnet jo valmiiksi sairaalamaailman sovelluksia tai pystyt omaksumaan nopeasti uusia taitoja. Lähdet rohkeasti kentälle auttamaan käyttäjiämme kaikissa tietoteknisissä ongelmissa, ja poimit tikettijärjestelmästä oma-aloitteisesti tehtäviä itsellesi. Arvostamme kokemusta tietoliikenneinfran hallinnasta, IT-tukitehtävistä, asiakaspalvelusta ja IT-laitteiden asennuksesta. Arvostamme hyvää teknistä valmiutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sote -tietojärjestelmien ja teknisten palvelujen tietoliikenneympäristötuntemus on eduksi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta tietotekniikan alalla. Katsomme eduksi jos sinulla on CCENT, CCNA, CCNP, CCIE-tason kursseja käytynä ja käytännön kokemusta varsinkin Ciscon laitteistojen kanssa työskentelystä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Tietohallintojohtaja Paananen Ari-Pekka puh. 040 830 7902 tai ari-pekka.paananen (at) khshp.fi
ICT-palvelupäällikkö Järvinen Tomi puh. 040 489 4665 tai tomi.p.jarvinen (at) khshp.fi

Tietotekniikkapalvelut
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.