test
ICT-asiantuntija - Istekki Oy

Haemme ICT-asiantuntijaa Lähitukipalveluihin kunta ja kaupunki asiakkuuksiin Kuopioon!
Nyt olisi paikka lähituessa kehittymishaluiselle ja asiakaspalveluhenkiselle ammattilaiselle. Istekki tarjoaa mahdollisuuden olla mukana tuottamassa kuntasektorin asiakkaille monipuolisia ja haastavia ICT-alan työtehtäviä.

Tehtäviisi kuuluu ICT-laitteiden asennus-, toimitus-, vika- ja dokumentointitehtävät sekä työskentelyä terveydenhoidon-, pelastustoimen-, koulu- ja virasto ympäristöissä. Sinulta odotetaan omatoimista työotetta, ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä vahvoja asiakaspalvelutaitoja. Voit olla kokenut ICT-alan asiantuntija tai urasi alussa oleva eteenpäin haluava asiantuntija.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutus (esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai ICT-alan koulutus kuten insinööri, teknikko, asentaja tai vastaava) ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta osaamista seuraavista osa-alueista:
-Tietotekniikka mm. Windows-työasemat ja oheislaitteet
-Tietoliikennetekniikan perusteet ja vian selvitys
-Asiakaspalvelu
-Kirjallinen dokumentointi
-Ohjeiden noudattaminen

Hakijan eduksi luetaan:
- kunta/kaupunki toimialan asiakkuuksien tuntemus
- Kokemusta projektityöskentelystä ja asiakasympäristöjen haltuunotoista
- Dokumentointi ja prosessituntemus
- ITIL viitekehyksen tuntemus
- SFS6002 sähkötyöturvallisuuskorttia, tulityökorttia ja työturvallisuukorttia

Miksi sinä valitsisit meidät?

Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme.
Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Arvostamme balanssia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa, tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetestaus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jari Mikkonen 0505256494

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Viestikatu 7 A, 70600 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat