Skip to main content
test
ICT-asiantuntija - Joki ICT Oy

Haemme Joki ICT Oy:n tukipalveluihin ICT-asiantuntijaa. Tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaidemme päätelaitehallinnan parissa, huolehtien työasemien ja mobiililaitteiden keskitetystä hallinnasta. Osana tukipalvelutiimiä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden, muiden asiantuntijoiden ja IT-tukihenkilöiden kanssa. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla:
- Kokemusta Microsoftin MECM/Intune hallintaratkaisuista
- Osaamista ohjelmistopaketoinnista ja jakelusta, Intune ja SCCM
- Käyttöjärjestelmäosaamista, Windows työasemat ja palvelimet
- Hyvä ongelmanratkaisukyky
- Aktiivinen ja suunnitelmallinen työote
- Sujuva suomen- ja englanninkielentaito

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, joissa pääset perehtymään uusiin teknologioihin sekä kehittämään omaa osaamistasi. Työsi tukena on asiantunteva työyhteisö. Käytössämme on liukuva työaika sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Tarjoamme kattavat työsuhde edut sekä hyvät kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Voit esittää palkkatoiveesi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Timo Tölli, tukipalvelupäällikkö, 044 469 1370, timo.tolli@jict.fi

Lisätietoja

Joki ICT Oy

Joki ICT Oy on 25 kunnan, 7 kuntayhtymän, 6 kuntaomisteisen yhtiön ja yhden hyvinvointialueen omistama tietoliikenne-, kapasiteetti-, tuki- ja asiantuntijapalveluita tuottava yhtiö. Sen toiminta-alue ulottuu Kempeleestä Pohjoiseen Keski-Suomeen. Yhtiö toimii palveluintegraattorin roolissa ollen omistajilleen yhteistyöalusta, joka tuottaa merkittäviä ratkaisuja palveluprosessien tehostamiseen ja digitalisointiin.


Osoite: Ratakatu 1, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat