test
ICT-asiantuntija - Kouvolan kaupunki

Oletko etsimässä uusia haasteita tietohallinnon parista? Haluatko työskennellä monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset haastamaan itseäsi sekä kehittämään omaa osaamistasi?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa teet yhteistyötä kaupunkiorganisaation eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin tietohallinnon kuin koko kaupungin palvelujen kehittämiseen.

ICT-asiantuntijana tuet toimialoja ja palveluja digitalisaation kehittämisessä ja edistämisessä, teknologisten ratkaisujen suunnittelussa, kuvaamisessa, valinnassa ja käyttöönotossa. Osallistut tietohallintotiimin jäsenenä myös tiedonhallintalain ja digipalvelulain vaatimusten täyttämiseen. ICT-asiantuntijan tehtävänä on varmistaa, että valittavat teknologiat ovat organisaation kokonaisarkkitehtuurin mukaisia. ICT-asiantuntija seuraa kansallista ohjeistusta sekä kehitystyötä ja tuo uusia käytäntöjä Kouvolan kaupungin palveluihin hyödyntäen monipuolisesti uusia teknologioita mm. tekoälyä ja robotisaatiota. Toimii kaupunkitasoisessa digiryhmässä asiantuntijana.

Tässä tehtävässä tarvitset hyvää koordinointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja omaat kehittämismyönteisen asenteen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Arvostamme tieto- ja viestintätekniikan, ohjelmistotekniikan tai tietojenkäsittelyn opintojen kautta saatua koulutusta. Edellytämme Microsoft-teknologioiden ja -tuotteiden tuntemusta, hyvää suomenkielen taitoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä (min. 2 vuotta). Pyydämme liittämään CV:n kohtaan "Liitetiedosto".

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Miia Kapanen, miia.kapanen@kouvola.fi, 02061 59171
Hellevi Kunnas, hellevi.kunnas@kouvola.fi, 02061 55054
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Talous- ja strategia, Talous ja tietohallinto, Tietohallinto

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat