Skip to main content
test
ICT-asiantuntija - Meidän IT ja talous Oy

Oletko reipas, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen IT-osaaja? – Tule ICT-asiantuntijaksi Meitaan!

Haemme hyvät tietotekniset sekä sosiaaliset taidot omaavaa IT-alan ammattilaista ICT-asiantuntijan tehtävään. Työtehtäviisi kuuluu monipuolista käyttövaltuuksien hallintaa ja työpyyntöjen käsittelyä, kuten käyttöoikeuksien myöntämistä eri järjestelmiin ja kalentereihin sekä ad-ryhmien ylläpitoa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa 1.9.2022. Työt onnistuvat itseohjautuvalta ja tavoitteelliselta henkilöltä myös etätöinä tai voit tulla työskentelemään toimistollemme Joensuuhun, Lappeenrantaan tai Imatralle.

Toivomme sinulta:

  • Tavoitteellista työskentelyotetta ja kykyä saattaa tehtävät loppuun
  • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä palveluasennetta
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Työkokemusta asiakaspalvelusta
  • Halua kehittyä monipuolisissa työtehtävissä
  • Katsomme eduksi IDM/IAM-järjestelmäosaamisen
Meitalla saat haastavan ja innostavan työnkuvan lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan kunta-alan palvelutuotantoon.  Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Pääset myös työskentelemään viihtyisässä ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on vahva tekemisen meininki. Meitasta saat joustavan ja vakaan työnantajan sekä monipuolisia henkilöstöetuja, kuten kattavat työterveyshuollon palvelut, reilut vuosilomat sekä liikunta-, hyvintointi- ja kulttuuriedun. Tarjoamme lisäksi AVAINTA-työehtosopimuksen edut. 

Tartu tilaisuuteen ja hae mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Pauli Impivaara pauli.impivaara@meita.fi, p. 013 - 339 0031. Odotamme hakemustasi ja CV:täsi palkkatoiveineen 21.8.2022 mennessä.    

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Pauli Impivaara pauli.impivaara@meita.fi, p. 013 - 339 0031. Odotamme hakemustasi ja CV:täsi palkkatoiveineen 21.8.2022 mennessä.    

Sinulle suositellut työpaikat