ICT-asiantuntija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme ICT -ASIANTUNTIJAA Monetran tietojärjestelmien kehitystehtäviin.

Vastuualueenasi on tunnistaa ja määritellä automatisoitavat osaprosessit yhteistyössä prosessien kehittäjien ja asiantuntijoiden kanssa sekä toteuttaa automatisointi RPA-ohjelmiston avulla. Tavoitteenamme on automatisoida rutiininomaisia Monetran taloushallinnon suorittamia tehtäviä. Käytössämme on tällä hetkellä automatisointityökalu UiPath. Talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmista käytössämme ovat Intime ja PersonecFK.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halu kehittyä, työskentelet sujuvasti sekä tiimissä että itsenäisesti ja olet ongelmanratkaisukykyinen.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, ohjelmointiosaamista (Python, C#, .NET) ja hyviä kommunikointitaitoja. Eduksi luetaan kokemus talous- ja henkilöstöjärjestelmien pääkäyttäjätehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen ja laajat kehitysmahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Oulussa.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 22.1.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä 7.1.2020 alkaen antaa projektipäällikkö Markku Lammi, p. 040 682 6683 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy
Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.