Skip to main content
test
ICT-ASIANTUNTIJA SERVICE DESKIIN - Meidän IT ja talous Oy

Oletko kouluttautunut IT-alalle ja hallitsetko asiakaspalvelun kentän? Palatko halusta vaikuttaa timanttisen asiakaskokemuksen syntyyn?   

Toimintamme laajenee ja haemme tiimimme vahvistukseksi vielä yhtä ICT-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen. ICT-palvelupisteellä eli ServiceDeskissä työtehtäviisi kuuluvat asiakkaalle annettavan teknisen puhelintuen ohella sähköisten palvelupyyntöjen käsittely ja ratkaisu. Pääset myös osallistumaan palvelupisteen toiminnan ja asiakasportaalin kehittämiseen. Käytössäsi ovat modernit etätyövälineet. Voit sijoittua joko Lappeenrannan tai Joensuun toimistoillemme. Sinun on mahdollista tehdä myös etätyötä. Palveluaikamme on arkisin klo 7.30-16. 

Miksi Meita?   

Meitalla saat haastavan, innostavan ja monipuolisen työnkuvan. Olet mukana rakentamassa tärkeää asiakaskokemusta arjessamme ja pääset toimimaan osana kunta-alan palvelutuotantoketjua. Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Olet osa Meitan asiantuntevaa työyhteisöä, jossa on vahva tekemisen meininki sekä kannustus asioiden kokeilemiseen. Vaikka työ on meille meitalaisille kunnia-asia, arvostamme myös vapaa-aikaa. Siksi tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. ePassi-edulla, työaikana tapahtuvalla viikkoliikunnalla, AVAINTES:n tarjoamilla pitkillä lomaoikeuksilla sekä kattavilla työterveyspalveluilla.    

Mitä odotamme sinulta?   

  • Datanomin tai ICT-tradenomin tutkintoa 
  • IT:n peruskäsitteistön, palvelinympäristön, tietoliikenteen ja järjestelmien hallintaa 
  • Hyviä viestinnällisiä taitoja ja vahvaa tahtoa ratkoa ongelmatilanteita 
  • Tavoitteellista työskentelyotetta ja asioiden loppuunsaattamista 
  • Halukkuutta kehittyä ja kehittää sekä omaa roolia että toimintamalleja  
  • Kykyä työskennellä nopeatempoisesti ajoittain hektisessä työympäristössä   
Myös työasemien, tulostimien ja verkkolaitteisiin liittyvä asiantuntemus sekä lisä- ja mobiililaitteiden tunteminen on sinulle eduksi. Pääset tehtävässäsi kehittämään palvelualueen toimintoja, kuten IT-puhelintukipalvelua ja  sähköisiä itsepalvelukanavia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja ylipäänsä asiakaspalvelusta muutaman vuoden ajalta antaa sinulle hyvät valmiudet ICT-asiantuntijan tehtävään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Miia Heiniluoto, sähköposti: miia.heiniluoto@meita.fi, p.  050 470 4438. 

Tartu tilaisuuteen ja jätä mahdollisimman pian hakemuksesi sekä CV:si, joissa kerrot myös palkkatoiveesi ja suosittelijasi. Hakuaika päättyy 5.2.2023, mutta huomioithan, että aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut heti ja täytämme tehtävän sopivan kandidaatin löytyessä. 

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Miia Heiniluoto, sähköposti: miia.heiniluoto@meita.fi, p.  050 470 4438. 

Sinulle suositellut työpaikat