Skip to main content
test
ICT-ASIANTUNTIJOITA SERVICE DESKIIN - Meidän IT ja talous Oy

Hallitsetko asiakaspalvelun kentän ja onko sinulla ymmärrystä esimerkiksi IT:n palvelinympäristöstä? Palatko halusta vaikuttaa timanttisen asiakaskokemuksen syntyyn? 

Toimintamme laajenee ja haemme tiimimme vahvistukseksi useampia ICT-ASIANTUNTIJOITA vakituiseen työsuhteeseen. ICT-palvelupisteellä eli ServiceDeskissä työtehtäviisi kuuluvat asiakkaalle annettavan teknisen puhelintuen ohella sähköisten palvelupyyntöjen käsittely ja ratkaisu. Pääset myös osallistumaan palvelupisteen toiminnan ja asiakasportaalin kehittämiseen. Käytössäsi ovat modernit etätyövälineet. Voit sijoittua joko Lappeenrannan tai Joensuun toimistoillemme. Sinun on mahdollista tehdä myös etätyötä. 

Miksi Meita? 

Meitalla saat haastavan, innostavan ja monipuolisen työnkuvan. Olet mukana rakentamassa tärkeää asiakaskokemusta arjessamme ja pääset toimimaan osana kunta-alan palvelutuotantoketjua. Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Olet osa Meitan asiantuntevaa työyhteisöä, jossa on vahva tekemisen meininki sekä kannustus asioiden kokeilemiseen. Vaikka työ on meille meitalaisille kunnia-asia, arvostamme myös vapaa-aikaa. Siksi tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. ePassi-edulla, työaikana tapahtuvalla viikkoliikunnalla, AVAINTES:n tarjoamilla pitkillä lomaoikeuksilla sekä kattavilla työterveyspalveluilla.

Mitä odotamme sinulta? 

Työskentelemme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa, joten toivomme sinulta erinomaista palveluasennetta sekä hyviä viestinnällisiä taitoja. Työsi liittyy läheisesti erilaisiin asiakkaan ongelmatilanteisiin, joten sinulta täytyy löytyä vahvaa tahtoa ratkoa eteen tulevia ICT-palvelupyyntöjä. Tarvitset kykyä luovaan ongelmanratkaisuun sekä työssäsi sinua auttavat menestymään niin oma-aloitteisuus, täsmällisyys kuin pitkäjänteisyys. Pärjäät ICT-asiantuntijan tehtävässä tavoitteellisella työskentelyotteella ja taitavuudella saattaa avoimet työtehtäväsi loppuun asti. Arkemme ICT-palvelupisteellä on toisinaan hektistä, joten edellytämme sinulta taitoa työskennellä nopeatempoisesti. Odotamme, että sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja siksi arvostamme taidokkuuttasi hallita Windows-käyttöjärjestelmät sekä Office-tuoteperheen. Myös työasemien, tulostimien ja verkkolaitteisiin liittyvä asiantuntemus sekä lisä- ja mobiililaitteiden tunteminen tuo sinulle etua. Lisäksi olisi hienoa, jos sinulla on aiempaa ymmärrystä esimerkiksi IT:n peruskäsitteistä, palvelinympäristöistä, tietoliikenteestä, järjestelmistä sekä palveluiden hallinnasta. Pääset tehtävässäsi työskentelemään myös projekteissa sekä kehittämään palvelua, joten siihen liittyvästä osaamisesta on sinulle ehdotonta hyötyä. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja ylipäänsä asiakaspalvelusta muutaman vuoden ajalta antaa sinulle hyvät valmiudet ICT-asiantuntijan tehtävään. Tehtävässä tarvitaan myös halukkuutta kehittyä, sillä toimintamme kehittyy jatkuvasti ja omaa roolia on muokattava muutosten mukana.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään mahdollisimman pian! Huomioithan, että aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut heti ja täytämme tehtävät sopivien kandidaattien löytyessä. Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Miia Heiniluoto, sähköposti: miia.heiniluoto@meita.fi, p.  050 470 4438   

Lähetäthän hakemuksesi pian ja liität mukaan CV:si, jossa kerrot myös palkkatoiveesi ja suosittelijasi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Miia Heiniluoto, sähköposti: miia.heiniluoto@meita.fi, p.  050 470 4438   

Sinulle suositellut työpaikat