ICT-lärare - Loviisan kaupunki

Lovisa är en förtjusande maritim tvåspråkig stad som präglas av småstadens idyll. Loviisan kansalaisopisto - Lovisa medborgarinstitut är en tvåspråkig läroanstalt inom det fria bildningsarbetet som erbjuder undervisning också inom den grundläggande konstundervisningen. Institutets undervisning omfattar cirka 10 700 årstimmar och vi har verksamhet utöver Lovisa också i våra avtalskommuner Lappträsk och Pyttis.

Vi söker efter en ICT-lärare (60 %) från och med 1.8.2021. Till lärarbefattningen hör 318 timmars undervisningsskyldighet och den övriga arbetsskyldigheten på 210 timmar. Den övriga arbetsskyldigheten innefattar bl.a. planering och administrering av institutets svenskspråkiga data-kurser och även planering och marknadsföring av kurser inom andra ämnesområden.

Vi söker till vår trevliga arbetsgemenskap en ivrig, ny medlem med samarbetsförmåga.
Behörighetsvillkoren bestäms enligt § 18 och § 20 i förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998).

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Ansökningar skickas via kuntarekry.fi. Till ansökan ska bifogas skannade examensbevis som visar behörighet eller skriftliga kopior av examensbevisen ska skickas till adressen Centralen för bildning och välfärd, Karlskronabulevarden 8, PB 68, 07901 Lovisa.

Den som väljs till uppgiften ska uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd och ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) inom 30 dagar från det att hen fick del av valbeslutet.
Ansökningshandlingarna är offentliga och de återlämnas inte. Uppgiften tillsätts med en prövotid på fyra månader.

Läs mer

http://www.loviisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rektor Merja Sillanpää, tfn 040 6632 840, merja.sillanpaa@loviisa.fi

Lära dig mer om oss

Lovisa medborgarinstitut

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Brandensteinsgatan 21, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat