test
ICT-päällikkö - Kangasalan kaupunki

Oletko innostunut ICT-palvelujen uudistaja ja monitaituri? Kiinnostaako sinua tulevaisuuden kunnan tietoturvallisten ja tehokkaiden digipalvelujen kehittäminen? Liity osaavaan porukkaamme ja tule ICT-päälliköksi Kangasalle. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä vahvasti yhdessä eteenpäin katsovassa työyhteisössä. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki, jossa pääset mukaan tekemään kaikkien kaupunkilaisten eduksi tehtävää työtä, jota saa myös kehittää

Nykyisen ICT-päällikkömme eläköityessä haemme tehtävään yhteistyökykyistä ja kehityshakuista moniosaajaa. Kangasalan kaupunki on yhtenä Tampereen kehyskuntana mukana seudun laajassa ICT-yhteistyössä. ICT-päällikkönä toimit kehyskuntien tietohallinnon palvelupäällikkörakenteen mukaisissa asiantuntijatehtävissä ja vastaat yhdessä muiden kehyskuntien ICT-/tietohallintopäälliköiden kanssa kehyskuntien perustietotekniikan, tietoliikenteen sekä kommunikaatiopalvelujen operatiivisen toiminnan johtamisesta, koordinoinnista ja kehittämisestä.

Työskentelet aktiivisesti seudullisessa asiantuntijaverkostossa ja tuet omalla asiantuntijuudellasi Kangasalan kaupungin palvelualueita. Kommunikoit sujuvasti käyttäjien, johtoryhmien, kollegojen sekä palveluntuottajien kanssa. Toimit asiantuntevan 4-henkisen ICT-tiimin lähiesimiehenä ja innostat tiimiäsi kehittymään sekä kehittämään toimintatapoja tuottavasti ja tehokkaasti. Olet mukana erilaisissa poikkihallinnollisissa asiantuntijatyöryhmissä, kuten esimerkiksi kaupungin digityöryhmässä ja tietosuojatyöryhmässä. Kehittämis- ja asiantuntijatehtävien lisäksi tartut reippaasti toimeen myös tiedottamisessa ja käytännöllisissä arkitehtävissä.

ICT-päällikön viran kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme työkokemusta asiantuntijatason tehtävistä ICT-toimialalla sekä hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja. Arvostamme kokemusta lähiesimiestehtävistä, ICT-prosessien ja palvelunhallinnan kehittämishankkeista, digiturvallisuuden ja -palvelujen kehittämisestä, O365- ja Azure-palveluista, ICT-toimialan kustannuslaskennasta ja budjetoinnista sekä kykyä ja halua omaksua uusia taitoja ICT-päällikön laajassa ja monipuolisessa tehtäväkentässä.

ICT-palvelujen tulosyksikkö sijoittuu Kangasalan kaupungin organisaatiossa strategisen johdon talouspalveluihin ja esimiehenäsi toimii laskentapäällikkö.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja mukavat työkaverit. Seudullisessa yhteistyössä pääset kehittymään ammatillisesti joka päivä. Työhyvinvointi on yhteinen tavoitteemme, jota tuemme sekä työpaikalla että vapaa-ajalla.

Palkkaus määräytyy KVTESin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

laskentapäällikkö Reetta Kotovaara-Tavasti, reetta.kotovaara-tavasti@kangasala.fi, 040 133 6294.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasalan kaupunki on koulutusmyönteinen ja itsensä kehittämiseen kannustava työnantaja. Kaupunki tarjoaa työsuhde-etuina mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä uintilippuja minkä lisäksi panostamme työhyvinvoinnin ylläpitoon.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat