ICT-suunnittelija (2), toimi - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa tietohallinnon toimintojen järjestämisestä ja kokonaisarkkitehtuurin hallinnasta sairaanhoitopiirissä. Haemme joukkoomme kahta ICT-suunnittelijaa vakituiseen toimeen. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ICT-suunnittelijat sijoittuvat serveritiimiin ja toimivat osana dynaamista ja asiantuntevaa ICT-ammattilaisten ryhmää. Tietohallinnon ICT-palvelut yksikkö vastaa mm. ICT-infran eri osa-alueiden teknisestä toteutuksesta, suunnittelusta ja kehittämisestä, helpdesk- ja jatkuvan palvelun toiminteista sekä ICT-käyttöoikeus asioista.

Tehtävissä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja aikaisempaa ylläpito-, suunnittelu- ja työkokemusta laajoista palvelin-, ohjelmisto- ja ICT-palveluympäristöistä. Haemme joukkoomme osaajia, joiden kokemuksessa painotamme seuraavia asioita:

- Virtuaaliympäristöt, erityisesti Citrix
- Serveriympäristöt, erityisesti Linux

Sinulla voi olla kokemusta molemmista tai toisesta osa-alueesta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Oma-aloitteellisuus sekä nopea oppimis- ja omaksumiskyky katsotaan hakijalle eduksi. Odotamme sinulta lisäksi vahvaa tiimityöskentelytaitoa, tilanneherkkyyttä ja paineensietokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena ICT-suunnittelijan toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut järjestelmäpäällikkö Markus Miettunen, p. 040 551 0366. Sähköposti: markus.miettunen(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Konsernipalvelut, Tietohallinto
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.